eyeswideopen1
Newbie

Profil anzeigen
|
Mi. 12.11. Cassiopeia Club 23:00 BassStation meets Beatevolution Funk, Reggae, Rap, Roots
BassStation Floor: Universal Strugglaz Beatevolution Floor: Beatevolutioners aka Millionaer, LeBob
Fr. 14.11. Cassiopeia Club 23:00 Fiesta Berlin Spanish Reggae & HipHop, Mestizo, Ska, Reggaeton auf 2 Floors
Live: Indie (Spanish HipHop), Kumar (Afrocuban HipHop) selected by Don G (Italy) DJs: Pepe Vargas, Johnny Vedado
Sa. 15.11. Cassiopeia Club 20:00 Maeckes und Plan B Live Rap, HipHop
Live: Maeckes und Plan B (Chimperator, Stuttgart), Sir Serch (Spoken View, Berlin), Speaking Hands (HBL, Spoken View, Berlin), DJ V.Raeter (Spoken View, Berlin)
Sa. 15.11. Cassiopeia Club 23:00 Born 2 Roll Funk, HipHop
DJs: Dejoe, Dister, Hanshock, Wax Buzzard, Roxy
Di. 18.11. Cassiopeia Club 23:00 SmashUp Club Rap, Disco, 80's, Inditronix
Downstairs: Han Shock, Spincup Upstairs: Robert Smith & Stinoe (Smith'n Smart/ True Beatz)
Mi. 19.11. Cassiopeia Club 23:00 BassStation meets Beatevolution Funk, Reggae, Rap, Roots
BassStation Floor: Universal Strugglaz & Friends Beatevolution Floor: Beatevolutioners aka Millionaer, LeBob
Sa. 22.11. Cassiopeia Club 22:00 End Of The Weak HipHop, Funk, Elektro
Live: MC Battle DJs: Basti Zett , DJ Bulet, iGadget, Zulu Borke
Mi. 26.11. Cassiopeia Club 23:00 BassStation meets Beatevolution Funk, Reggae, Rap, Roots
BassStation Floor: Universal Strugglaz & Friends Beatevolution Floor: Beatevolutioners aka Millionaer, LeBob
|